Rebel Wilson openhartig over vruchtbaarheidsproblemen

Rebel Wilson

Op Instagram deelt comedian Rebel Wilson (41) een post met een persoonlijke boodschap. Het is wat cryptisch opgeschreven, maar hierin suggereert ze problemen te hebben met haar vruchtbaarheid. ‘Ik had niemand om het mee te delen’, schrijft ze bij de foto. 

Eicellen invriezen

Vorig jaar deelde Rebel nog dat ze bezig was met afvallen. Ze wilde een streefgewicht halen zodat haar gezondheid op een beter niveau zou zijn. Dat was voor haar belangrijk omdat ze haar eicellen wilde laten invriezen. ‘Ik wil eitjes van goede kwaliteit’, liet ze toen weten. Ze viel maar liefst dertig kilo af, maar het lijkt erop dat dit niet het resultaat gaf dat ze wenste.

Problemen met vruchtbaarheid

Uit haar bericht op Instagram wordt duidelijk dat ze problemen heeft met haar vruchtbaarheid. Ze schrijft dat ze ‘slecht nieuws’ heeft en dat ze niemand had om dat mee te delen. ‘Voor alle vrouwen die problemen hebben met hun vruchtbaarheid, ik weet wat jullie voelen’, schrijft ze. ‘Het universum werkt op een mysterieuze manier en soms snap je er helemaal niets van, maar ik hoop dat er binnenkort licht schijnt door de donkere wolken.’

Het lijkt erop dat Rebel door een zware periode gaat. In februari dit jaar gingen zij en Jacob Busch, met wie ze een jaar samen was, uit elkaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rebel Wilson (@rebelwilson)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress
Viva's Avalon (29), woonde een jaar in Valencia om de Spaanse taal te leren, maar leerde hier vooral de Spaanse menukaart én de wijnen kennen. Inmiddels is ze weer terug in Amsterdam met hondje Sjaakie waarmee ze graag door het park of bos wandelt. Eenmaal thuis is ze vooral bezig met haar kamerplanten in leven houden of koken voor vrienden. Volg haar avonturen op IG: @avalon_b.