Regé-Jean Page, Ryan Gosling én Chris Evans spelen in dezelfde thriller

Gray Man

‘The Gray Man’ is nog niet uit, maar staat nu al te boek als de duurste Netflix-film ooit. Alsof dat nog niet veelbelovend genoeg is, spelen Bridgertons Regé-Jean Page, Ryan Gosling én Chris Evans een rol in de spionage-thriller. 

The Gray Man is een boekverfilming die het verhaal vertelt van geheim agent turned moordenaar Court Gentry. Bijnaam: The Gray Man. Die rol wordt gespeeld door Ryan Gosling. De CIA-agent wordt op de hielen gezeten door Loyd Hensen, een voormalig CIA-collega. die weer wordt vertolkt door Chris Evans. Wat voor rol Regé-Jean Page krijgt is nog niet helemaal duidelijk, maar eerlijk: does it matter?

Ryan als de nieuwe James Bond

Het budget van de film ligt op een slordige 200 miljoen dollar. Dat klinkt als een godsvermogen en het is dan ook de duurste Netflix-film ooit, maar we herinneren je er vriendelijk aan dat The Crown alleen al 130 miljoen kostte per aflevering. Gray Man wordt geregisseerd door de Russo Brothers. Zij hopen dat het een franchise wordt à la James Bond. Ze willen een nieuw universum creëeren met Ryan als het vervaarlijke middelpunt. Klinkt ons als muziek in de oren, maar dan moet de eerste film wel een hit worden.

Naast Ryan, Chris en Regé-Jean zijn onder meer Billy Bob Thornton, Ana de Armas, Jessica Henwick en Wagner Moura in de film te zien. De releasedatum van Gray Man is nog niet bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: IMDB, Deadline. | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.