Rein uit ‘MAFS’ doet boekje open over ‘nieuwe vlam’: ‘Oude bekende op mijn pad gekomen’

Rein MAFS nieuwe vlam

Vorige week werd er nog gerept over een mogelijk contactverbod voor de kandidaten uit MAFS. Toch blijkt het allemaal wel mee te vallen. Rein doet namelijk zijn verhaal in de Shownieuws-podcast én vertelt daar alles over het contact met Danny, zijn avontuurtje met Maik de Boer én een mogelijk nieuwe vlam.

De sfeer tussen de twee mannen raakte behoorlijk bekoeld tijdens het koppelweekend – misschien mede door de sneer die hij de Limburger gaf in de jacuzzi – maar Rein snapte niet helemaal wat er aan de hand was. Zijn oplossing? Gewoon richting Danny rijden en hopen op een goed gesprek.

Dichte deur

Rein kwam namelijk vrijwel meteen voor een dichte deur te staan. ‘Hij deed de deur open en gooide ‘m eigenlijk al snel genoeg meteen weer dicht. Ik kon nog net mijn voet er tussen zetten, want ik dacht: als die deur dicht is, wordt er niet meer gepraat.’ Toch begrijpt hij nog steeds niet helemaal waar deze houding vandaan kwam. ‘Misschien dat ik ‘m gekwetst heb. Ergens in.’

Niet binnen

Wat volgde was een ‘heel kort’ gesprek tussen de beide heren, waarbij Rein absoluut niet binnen werd gevraagd. ‘Hij pakte mijn spullen die nog in huis lagen en zei: “Ik spreek je volgende week wel”.’ Toch hoefde het op deze manier ook niet meer van Rein en hij besloot dat ze elkaar 18 oktober wel zouden zien. Op deze datum werd uiteindelijk de handdoek in de ring gegooid en besloten de mannen niet langer getrouwd te blijven. Of ja, Rein wilde wel, maar Danny niet.

Rein MAFS nieuwe vlam

Het gaat momenteel dan ook niet goed tussen de voormalig echtgenoten: ze hebben elkaar niet meer gesproken sinds het beslissingsmoment. Wel heeft Rein weer contact met een oude bekende, alleen de date is er nog niet van gekomen. Maar die kennis is niet Maik de Boer. De geruchten liepen eerder hoog op over wat er speelde tussen hen. ‘We hebben geen relatie gehad, maar we hebben het wel erg gezellig gehad’, wil hij alleen kwijt over zijn band met de stylist. Nog geen nieuwe vlam dus voor Rein uit MAFS, maar hij krijgt genoeg leuke berichten op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Door: Story | Beeld: NT Visuals (RTL)
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!