Reminder! 2e aflevering Bagels & Bubbels vanavond op de buis

Een simpele bakkersjongen en een internationaal topmodel: een onmogelijk liefdesverhaal, dat wordt verteld in het Net5-programma Bagels & Bubbels!

Rick (Egbert Jan Weeber) is een gewone jongen die samen met zijn broer Danny (Géza Weisz) in een familiebakkerij werkt. Noa (Bracha van Doesburgh) is een succesvol model met een internationale carrière. De twee komen elkaar per toeval tegen in een restaurant, waar Rick zijn negenjarig jubileum viert met zijn vriendin Vanessa (Halina Reijn). Als Rick Vanessa om bedenktijd vraagt na haar huwelijksaanzoek, wordt hij door Noa’s manager uitgenodigd op een date met de superster. Een roekeloze actie zorgt ervoor dat dat hij haar nauwelijks kan spreken.

Vanavond is de tweede aflevering van deze Nederlandse dramaserie op de buis! Om 20.30 uur zie je op Net5 de liefdesperikelen van Rick en Noa. Eerste aflevering gemist? No problem, die kun je namelijk hier terugkijken.

Voordat de serie van start ging, spraken wij met de cast, waarbij Géza verklapt dat hij zijn kleding niet aan zal houden...

Als je dan toch voor de buis zit, kun je net zo goed blijven hangen voor VIVA Pillow Talk! Dat zie je om 22.25 uur bij dezelfde zender.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.