In dit rendierbed van de Action voelt je kat zich de koning te rijk

Rendierbed action

Met kerst ligt er natuurlijk ook een cadeautje voor je huisdier onder de boom. Nu was er eerder al een adventskalender voor je kat, maar de Action gaat nóg een stapje verder en komt met een rendierbed.

Want vooral in herfst en winter wil je of course dat jouw pluizenbol er lekker warmpjes bijzit. Dan kun je naar een speciaalzaak voor allerlei dure manden en kussens, maar de Action heeft eigenlijk iets veel leukers: het rendierbed.

Lees ook:
All I want for Christmas: deze adventskalender is speciaal voor je kat

Rendierbed Action

En hee, het staat nog eens super leuk onder de kerstboom ook. Voor nog geen 10 euro – €9,98 om precies te zijn – scoor je al zo’n leuk huisje. Zo kan jouw beestje lekker in een warm holletje kruipen en heb jij een leuk accessoire in je huis erbij. Win-win toch?

Kleine honden

Geen kat? Niet getreurd. Als je een wat kleinere hond hebt en jouw viervoeter het leuk vindt om in zo’n soort mandje te zitten, dan past dat volgens de winkelketen ook prima. We kunnen ons voorstellen dat dit pareltje hard gaat, dus snel naar de Action deze week. Hee, een beetje kerst in huis in november is nooit verkeerd.

Rendierbed Action

 

Bron: Beautify | Beeld: Action
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!