Viral als een tierelier: googel ‘Rihanna’ en je verjaardag om te zien welke outfit ze op jouw verjaardag droeg

birthday challenge rihanna

Het internet kan weer even uit voor vandaag. Met dank aan twitteraar @ChipdNudePolish gaat de Rihanna Birthday Challenge momenteel viral als een tierelier. Wat de challenge inhoudt? Heel makkelijk: je gaat naar Google Images en zoekt op ‘rihanna’ + je verjaardag. Dat is inderdaad de meest willekeurige challenge van het moment, en daarom des te leuker.

Rihanna Birthday Challenge

Stel, je bent op 4 mei jarig. Dan typ je in op Google: ‘rihanna may 4.’ Vervolgens krijg je de zoekresultaten te zien van de exacte outfit die Rihanna op 4 mei droeg.

Nu vraag je je misschien af wat het nut is van deze zoekactie. Dat nut is er niet echt. Maar we bevinden ons momenteel in het jaar 2019 en Rihanna bracht haar eerste liedje en album uit in 2005. Dus deze meid draait inmiddels al 14 jaar gestaag mee in de wereldwijde top van entertainment. En niet alleen wat betreft entertainment. Ook op modegebied is Bad Girl Riri inmiddels uitgegroeid tot een icoon.

Een snelle rekensom doet concluderen dat Rihanna inmiddels een ontelbaar aantal iconische outfits heeft gerocktExact de reden dat de grappige challenge viral gaat.

Dus om terug te komen bij de mensen die op 4 mei jarig zijn; Rihanna droeg op die dag de beroemde ‘omelette’ jurk van Guo Pei Couture op het Met Gala in 2015.

rihanna birthday challenge

Ben je jarig op 29 januari? Voilá, dan trakteert Rihanna je op een prachtige japon met roze pailletten. En zo heeft Rihanna iedere verjaardag iets voor ons klaar staan, hoe mooi is dat?

rihanna birthday challenge

Maar daar houdt de Rihanna Birthday Challenge niet op. Mensen gebruiken de challenge zelfs als nieuwe horoscoop. Want zeg nou eerlijk, je haalt meer energie uit  Rihanna’s tastbare rocking outfits dan die vage sterren toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Grazia UK, ELLE, Twitter, beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.