Oh nana, what’s her name? Rihanna vindt dubbelganger op TikTok

Rihanna

We moesten een paar keer met onze ogen knipperen, want dachten toch echt dat Rihanna onder een schuilnaam videootjes op TikTok maakte. Maar het blijkt een andere vrouw te zijn, die zich met recht de dubbelganger van de zangeres mag noemen.

Het betreft Priscilla Beatrice, een vrouw die gezegend is met vrijwel alle bloedmooie features die Rihanna ook heeft. Lees: prachtige huid, lichte ogen en donker haar, volle lippen en hoge junkbeenderen. En de nodige sassyness, natuurlijk.

De tekst gaat verder onder de video.

@priscila.beatriceoficialReproduzindo o vídeo que mudou a minha vida ##foryoupage ##foru ##pravoce ##fyp ##foryou ##lookalike ##rihanna ##viral

♬ Back Up (feat. Big Sean) – DeJ Loaf

Lookalike

Priscilla plaatste meerdere video’s waarin ze de meest kenmerkende looks van Riri namaakt, waardoor je al helemaal geen verschil meer ziet tussen haar en de échte Rihanna. Met ingevlochten haar, dé cat eye oog make-uplook en haar typerende glimmende highlighter om maar wat te noemen.

Reactie van Riri zelf

Haar TikTok filmpjes leveren heel wat views op, zóveel dat Rihanna de video’s ook zag. Ze liet zelfs een reactie onder een van de filmpjes achter. ‘Waar blijft je album, sis’, grapte de zangeres. Dit zorgde natuurlijk voor de nodige extase bij de TikTokker.

‘De echte @badgalriri zag mijn video en gaf er een reactie op. Weet je wat ik nu voel ??? Ik kan niet stoppen met huilen van emotie !!!! Van geluk!!!!! Het is een droom!!!’, aldus Priscilla. We feel you, girl. 

@priscila.beatriceoficialTipo a era ANTI 🎈#fyp #foryou #pravoce #foryoupage #rihanna #fy #lookalike

♬ BILLIE everything i wanted – darcy.com__

@priscila.beatriceoficialPor mim tudo bem 😊 amoooooo ##foryou ##viral ##fyp ##rihanna ##fyy

♬ rochelle sendo compreensiva – luiz santana 🏹

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: TeenVogue | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.