Rijke stinkerd zoekt knappe vrouw

We hadden al Tinder, The Inner Circle, Parship… en nu kun je ook online daten via de Secret Diamond Club. Tenminste, als je mooi genoeg bent. De datingsite is namelijk alleen bedoeld voor steenrijke mannen en knappe vrouwen. “Vrouwen zijn over het algemeen toch minder geïnteresseerd in uiterlijk en zoeken vooral iemand die voor ze kan zorgen. Bij mannen geldt dat precies andersom”, vertelt de Deense Secret Diamond-oprichter Gus Terkelsen (33). “Daar wil ik met mijn site graag op inspelen. De miljonairs die lid zijn hebben weinig tijd en hebben de behoefte aan de vrijheid om zelf hun perfecte vrouw uit te kiezen.”

Daarbij casht hij ook lekker, want Gus vraagt de miljonairs maar liefst tien- tot honderdduizend dollar voor een jaarabonnement. “Er bestaan soortgelijke sites, maar die abonnementen kosten veel minder geld. Dan zitten er toch snel weirdo’s tussen.” Eenmaal aangemeld kunnen de mannen browsen in het vrouwelijke ledenbestand. De dames mogen voor een veel zachter prijsje lid worden (zo’n 50 dollar per jaar), maar daarvoor moeten ze wel drie foto’s insturen. Die worden vervolgens beoordeeld door een kritisch panel, dat de dames cijfers geeft van 1 tot 100. Handig voor de mannen, want die kunnen op rating filteren en daardoor bijvoorbeeld alleen vrouwen zien die een rating hebben van 90 of hoger.

De site is net geïntroduceerd in Groot Brittannië en Gus denkt dat daar grote behoefte is naar een datingsite als Secret Diamond Club. “Er wonen veel rijke mannen hier, maar Britse vrouwen zijn niet bepaald aantrekkelijk. Het is lastig voor deze mannen om een knappe vrouw te vinden. Natuurlijk, persoonlijkheid is ook belangrijk. Maar geen enkele man date een vrouw alleen daarom.” Sympathieke vent hoor, die Gus.

Wat vind jij van een dergelijke datingsite? Gaat dit te ver?

Bron: Dailymail en Thinkstock