Nondeju: Rob Kemps van Snollebollekes wordt vader

Rob Kemps

‘Ik zie ze links, ik zie ze rechts.’ De zanger van de Snollebollekes hoeft zelf niet langer op zoek te gaan naar ‘vrouwkes‘. Rob Kemps wordt namelijk vader! Zijn vriendin Miriam is nu zeventien weken zwanger.

Wat het wordt, willen ze niet weten, vertellen ze in een interview. Een woordvoerster van zijn platenmaatschappij Berk Music bevestigt het nieuws. Afgelopen weekend stond de aanstaande vader nog op het podium bij de Toppers. In maart verkochten de Snollebollekes al twee keer het Arnhemse stadion Gelredome uit en ook voor volgend jaar staan er weer drie concerten op de planning, waarvan de eerste twee snel waren uitverkocht.

Carnaval

Maar oh jee, Miriam is uitgerekend op 11 november. En laat dat nu nét de start van het carnavalsseizoen zijn. Het kan dus zomaar zijn dat Rob zijn favoriete feestje dit jaar mist. Máár: daar krijgt hij dan een heel mooi wondertje voor terug.

Bron & beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!