Rode loper-reporter gezocht!

rode loper

Is jouw tong scherper dan die van Eva en Matthijs? Begin jij niet te zweten zodra een BN’er zich in jouw vizier aandient? En voel jij je als een vis in het water thuis op de rode loper?

Dan ligt er een héle coole klus voor je klaar! De nieuwe video-app Snipper en het Nederlands Film Festival (NFF) zijn namelijk op zoek naar een sterrenreporter die tijdens het festival de sterren op de rode loper interviewt. Natuurlijk krijgt hij/zij ook toegang tot alle premières en talkshows, én mag de reporter het Gouden Kalveren Gala bijwonen.

Klinkt fantastisch, nietwaar? Wat moet je doen: maak met de Snipper-app (Android/Apple) een filmpje van 1 minuut waarin je laat zien dat jij de NFF Snipper Reporter van 2014 moet worden. Beschik jij over de nodige interview skills en weet je genoeg van de Nederlandse film om straks de sterren interessante vragen te stellen? Deel vervolgens jouw filmpje voor 15 september met #nffsnipperreporter via de Snipper app.

En houd Viva.nl en facebook.nl/vivaonline in de gaten, want we geven binnenkort ook kaarten weg voor het Nederlands Film Festival!