Toch nog sensatie? Roger lijkt hier te bekennen te zijn vreemdgegaan in ‘Temptation Island’

Roger vreemdgaan

Roger staat nu niet bekend als de meest sensationele kandidaat in Temptation Island. Zijn slaap is hem heilig en de kans op vreemdgaan leek dan ook gedaald tot een dieptepunt. Maar de luiwammes lijkt tussen zijn dutjes door tóch de fout in te zijn gegaan.

Let op: spoilers!

We vielen dan ook bijna van onze stoel toen Roger in de laatste (Videoland)aflevering ineens stond te dansen en plezier (!) leek te hebben. We herhalen, de beste man had het naar zijn zin en wilde niet stipt om 9 uur ’s avonds al zijn nest in. De kans dat deze geruchten waar zijn, beginnen dan ook steeds aannemelijker te worden.

Bedrog

In een Instagram Live geeft Roger namelijk antwoord op de vraag der vragen in Nederland: waarom hebben hij en Laura zich in godsnaam opgegeven? Maar daar zegt de Belg iets wat onze hoop op een spannend seizoen weer nieuw leven inblaast. Hij geeft aan: ‘Daarvoor was er nog geen bedrog.’

Vreemdgaan

Nu is dat natuurlijk een hele cryptische uitspraak en weten we niet wíe er een scheve schaats heeft gereden, maar dát er is vreemdgegaan lijkt zo klaar als een klontje. De kans dat Roger het is, lijkt ons net iets groter aangezien Laura vooral bezig is om de moedergans uit te hangen voor de andere meiden. Of het ook echt waar is, of een slim trucje om ons weer even zoet te houden blijft natuurlijk altijd nog maar de vraag.

VIVA banner

Bron: Cosmopolitan | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!