Zó cute! Romee Strijd en man duiken het water in met dochtertje Mint

Romee Strijd dochtertje

Eind vorig jaar beviel Romee Strijd (25) van haar eerste dochtertje. Extra spannend natuurlijk zo’n eerste kindje en het stel deelt elke nieuwe gebeurtenis graag met hun volgers. Zo ook de eerste keer dat ze kleine Mint meenemen in het zwembad. En de foto’s zijn té lief. 

Zwembaden moesten natuurlijk lang hun deuren sluiten vanwege de lockdown, maar nu kan het meisje eíndelijk genieten van wat waterpret. Romee deelt een zoete foto waarop de kleine Mint geniet in het zwembad en ook haar ouders hebben het duidelijk naar hun zin. ‘First time swimming 💦’, schrijft de blondine dan ook.

Tekst gaat verder onder de post.

View this post on Instagram

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Zoet

Dat volgers het plaatje ook maar wat zoet vinden, blijkt wel uit de reacties. Anna Nooshin reageert: ‘Ahhh die armpjes omg ❤️❤️❤️.’ Chantal Janzen laat hartjes achter en influencer The Queen of Jetlags schrijft nog: ‘Ze is zo schattig, I cannot.’

Lees ook:
Zo moeder, zo dochter: Mint schittert op eerste cover met mama Romee Strijd

Zwangerschap niet vanzelfsprekend

Romee maakte eind mei 2020 bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Dat was door haar aandoening alles behalve vanzelfsprekend. De 24-jarige Strijd schreef op Instagram dat ze dankbaar was voor de zwangerschap, nadat ze twee jaar geleden te horen kreeg dat ze PCOS – een aandoening aan de eierstokken – had. Een maand later onthulden Romee en Laurens het geslacht van hun kindje. Bij een bijzondere foto liet het stel weten een meisje te krijgen. Begin december 2020 liet het stel weten dat hun dochter Mint geboren was. Dit deed het model met een prachtige foto, waarop te zien was hoe ze haar kindje in de armen hield.

Stiekem getrouwd

De jonge ouders, die inmiddels al tien jaar samen zijn, trouwden in 2018 in het geheim om ‘praktische redenen’ met elkaar. ‘Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist’, verklaarde het stel destijds tegenover NU.nl.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Story | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!