Romee Strijd deelt té schattige foto van stralende dochter

Romee Strijd

Afgelopen december beviel model Romee Strijd (25) van een dochtertje. Hoewel zij en haar vriend Laurens van Leeuwen (29) het gezicht van hun dochtertje Mint eerst nog verborgen hielden, delen ze nu stralende foto’s van haar. En geef ze eens ongelijk.

Lachen naar de camera

Het lijkt erop dat dochtertje Mint nú al op haar moeder begint te lijken en gek is van de camera. Op Instagram deelt Romee een té schattige foto van haar waarop ze lachend te zien is. ‘Wanneer Laurens ‘lachen naar de camera’ zegt en Mint het heel serieus neemt’, schrijft Romee bij het kiekje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Reacties

De foto van Romee is inmiddels bijna 600.000 keer geliked. We hadden natuurlijk niet anders verwacht bij zo’n zoete foto. Ook menig bekende Instagrammers reageren met een boel hartjes, emoji’s met hartjes ogen en reacties als ‘te schattig’.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress
Viva's Avalon (29), woonde een jaar in Valencia om de Spaanse taal te leren, maar leerde hier vooral de Spaanse menukaart én de wijnen kennen. Inmiddels is ze weer terug in Amsterdam met hondje Sjaakie waarmee ze graag door het park of bos wandelt. Eenmaal thuis is ze vooral bezig met haar kamerplanten in leven houden of koken voor vrienden. Volg haar avonturen op IG: @avalon_b.