*pinkt traantje weg* Ronnie Flex vindt per toeval prachtig cadeau van zijn opa en oma

ronnie flex

Over een bijzondere samenloop van omstandigheden gesproken: toen Ronnie Flex onlangs een rekening wilde openen bij ABN AMRO, kwam hij er tot zijn verbazing achter dat hij al een rekening had. En dat niet alleen: er stond zelfs al 30.000 euro op. Het geld bleek afkomstig van zijn opa en oma, zo schrijft de rapper op Twitter.

‘Ik wou me me laatst inschrijven bij ABN om bij de balie erachter te komen dat ik al een rekening had met 30k erop gespaard..,’ schrijft Ronnie op Twitter. ‘Door mijn opa en oma vanaf de dag dat ik ben geboren… brengt een traan in me oog elke keer dat ik eraan denk..’

Ronnie is ontzettend blij met het bedrag. ’30k is zoveel geld voor ons.. daarom klapt het me elke keer als ik er aan denk.’ De rapper heeft een mooie bestemming voor het geld. ‘Ga het een in 1 keer doorstorten naar haar,’ schrijft hij bij een foto van zijn dochtertje.

banner

Bron: ANP, beeld: ANP
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.