Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager zetten samen nieuwe carrièrestap

roxeanne hazes

Roxeanne Hazes heeft leuk nieuws! De zangeres gaat een nieuw programma presenteren. Op Instagram laat ze weten dat ze de nieuwe presentatrice is van Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star. Natuurlijk doet ze dit niet alleen: ze heeft twee grote make-up kenners bij zich.

Ze doet dit namelijk samen met make-up experts Pernell Kusmus en Nikkie Tutorials.

Talenten met een kwast

De nieuwe show, die vanaf 15 maart wordt uitgezonden, is een Nederlandse versie van de internationale hit Glow Up. ‘Ik mag het eindelijk delen. Ik presenteer de Nederlandse versie van Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star. Echt een eer, ik heb zoveel bewondering voor deze kunstvorm. Ik ben zo trots op dit programma en kan niet wachten dat iedereen deze talenten aan het werk kan zien.’

Lees ook:
Roxeanne Hazes: ‘Onze zoon maakt een unieke periode in de wereldgeschiedenis mee’

Competitie

In Glow up: The Next Dutch Make-Up Star nemen tien veelbelovende make-uptalenten het tegen elkaar op in een spannende competitie. Iedere aflevering moeten zij zichzelf opnieuw bewijzen en de mooiste, meest bijzondere en technisch uitdagende make-upcreaties laten zien.

View this post on Instagram

A post shared by Videoland (@videolandonline)

De allereerste keer

Roxeanne presenteert de nieuwe show, samen met de make-upexperts. Het is voor haar de eerste keer dat zij aan de slag gaat als presentatrice. Wie de juryleden zijn, wordt later bekendgemaakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Story | Beeld: RTL (Mark Engelen)