Roxeanne Hazes vindt zichzelf op voetenfetisj-site: ‘My mind is blown’

Roxeanne Hazes voetenfetisj

Roxeanne Hazes (27) deed gisteren een nogal schokkende ontdekking. Vooral de tenen van de zangeres blijken namelijk de aandacht te trekken. Sterker nog, ze staan zelfs op een speciale voetenfetisj-site.

Lees ook:
Why we love her: Roxeanne Hazes deelt ontzettend leuk filmpje met glansrol voor vriend Erik

De brunette deelt de vondst via haar Instagram Stories. ‘Er bestaat zoiets als WikiFeet en het is precies wat je denkt dat het is’, horen we haar zeggen.

Roxeanne Hazes voetenfetisj

Op die site zoekt ze zichzelf en euh ja, dan krijgen mensen dus allerlei plaatjes van haar voeten te zien. ‘Je krijgt dus allemaal foto’s van de afgelopen jaren waarop je voeten te zien zijn’, verklaart de zangeres.

‘Okay feet’

En daar houdt het nog niet op: bezoekers kunnen vervolgens een rating achterlaten. De beoordeling? Drie van de vijf sterren. ‘Ik heb dus okay feet’, concludeert ze. Tot zo ver weer het avontuur op de voetenfetisj-site voor Roxeanne Hazes.

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!