Roxeanne gaat voor 90s haarstijl en kan rekenen op veel lof

roxeanne hazes

VIVA Mama columnist Roxeanne Hazes experimenteert maar wat graag. Met haar kapsel dan hè. De zangeres heeft al donkere lokken gehad, was een tijd blond en nu gaat ze wéér voor een andere coupe.

Een tijd terug besloot Roxeanne al om terug te gaan naar haar originele haarkleur, maar dat ze dat zat was, blijkt uit haar laatste foto op Instagram. Daar zien we de Hazes-telg met een heuse 90s look. En wat staat het haar goed!

Moederdag

Roxeanne is namelijk flink in de watten gelegd met Moederdag, want ze kreeg een stijltang waarmee je alle kanten op kan. Een goede reden om dat eens even te testen, moet de zangeres gedacht hebben. Ze ging daarom all out mét roze haarspeldjes en een lekker nostalgische choker-ketting.

The 90s called

‘The 90’s called. They want their haircut back’, schrijft Roxeanne dan ook bij het kiekje. Haar volgers zijn in ieder geval razend enthousiast over haar nieuwe kapsel. ‘Staat je goed hoor, je nieuwe kapsel’, reageert iemand. Een ander vindt dat ze ook zo in de jaren ’30 had kunnen passen. ‘De 30-tige jaren 🎶 vol glamour and glitter…🎀’, merkt deze persoon op.

Bron: Libelle | Beeld: Instagram, VIVA Mama
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.