Déze BN’er doet een open sollicitatie om de Bachelor te worden

Roy Donders de Bachelor

Verschillende namen passeerden al de revue als het gaat om de nieuwe Bachelor. Zo werd Gerard Joling gespot voor opnames in het buitenland en ook Tony Junior zou wel open staan voor het avontuur. Maar nóg een andere BN’er doet een open sollicitatie.

Niemand minder dan Roy Donders ziet het datingprogramma namelijk wel zitten. Dat vertelt hij in weekblad Weekend. De Brabander denkt in ieder geval dat hij het wel zou kunnen.

Roy Donders de Bachelor

Roy verklaart: ‘Omdat je dan meer één-op-één bent, en je kunt zelf kiezen met wie je op date wil. Het is ook niet ongemakkelijk, want dan draait het allemaal om mij, haha. Je weet gewoon dat zij zich allemaal voor jou hebben opgegeven.’

First Dates

Donders wil dus zeker de liefde vinden, maar niet zomaar in élk programma. First Dates VIPS sloeg hij namelijk af, al werd hij wel gevraagd voor de speciale editie met BN’ers. ‘Bij het tv-programma First Dates zou ik me echt een nummertje voelen’, aldus Roy. ‘Dat lijkt me zo ongemakkelijk, met al die mensen in dat restaurant. Als ik er op televisie naar kijk, zit ik al met kromme tenen op de bank, laat staan als ik daar zelf zit.’

Nieuwe seizoen

Dát er een nieuw seizoen komt, staat in ieder geval vast. Een woordvoerder verklaarde eerder aan RTL Boulevard: ‘Het klopt dat er een nieuw seizoen in ontwikkeling is waarin een Bachelor zijn hart openstelt voor de liefde. Het is nog niet duidelijk welke vrijgezelle man dat romantische avontuur aandurft.’ Of Roy Donders ook te zien gaat zien als de nieuwe Bachelor, is dus nog maar de vraag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!