Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Royal leesvoer: Meghan Markle komt met kinderboek

meghan markle zwanger

Ze kan acteren, is bloedknap, komt voor zichzelf op (gezien het Oprah interview), heeft een zoontje om op te vreten, een leuke man én kan blijkbaar ook nog schrijven: Meghan Markle. Volgende maand komt ze met haar eerste kinderboek. ‘The Bench’ (het bankje) ligt vanaf 8 juni in de winkel. 

Het boek gaat over de speciale band tussen een vader en zoon, gezien door de ogen van een moeder. Het verhaal is geïnspireerd op haar eigen gezin en is geïllustreerd door Christian Robinson, een Amerikaanse illustrator van kinderboeken die onder andere samenwerkte met The Sesame Street en Pixar Animation Studios.

In slaap vallen met Meghan

‘The Bench begon als een gedicht dat ik schreef voor mijn man op Vaderdag, een maand nadat Archie was geboren’, zegt Meghan over het boek. Ze werkte nauw samen met Robinson, die volgens de hertogin prachtige illustraties voor het verhaal maakte. Het boek wordt overigens niet alleen in hardcopy uitgebracht, er komt ook een audioboek. Ingesproken door Meghan Markle herself.

Kinderboeken in Britse Koninklijke familie

Meghan is niet de eerste binnen de Britse koninklijke familie die een kinderboek heeft geschreven. Sarah Ferguson, de ex-vrouw van prins Andrew, bracht er door de jaren heen verschillende uit.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: ANP | Beeld: ANP
Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster