Rozen klaar, daten maar: is déze man dan de nieuwe Bachelor?

Roy Donders de Bachelor

Love Island is tot een einde gekomen – en Remco bleek de Mol te zijn -, een nieuw seizoen Temptation Island staat op de planning, maar een ander programma heeft toch echt ons hart veroverd. En nee, daar waren niet eens rozen voor nodig. Déze man zou zomaar eens de nieuwe Bachelor kunnen zijn.

Lees ook:
Gaby Blaaser onthult: ‘Ik ben weer aan het daten’

Eerst werd Gerard Joling nog genoemd als potentiële vrijgezel, maar dat blijkt tóch niet helemaal waar te zijn. De presentator was namelijk wel in het buitenland, maar niet om een nieuwe liefde te vinden. Maar wie gaat dan wel het avontuur aan?

Nieuwe Bachelor

Nou, het liefst hadden de makers Dave Roelvink zien afreizen naar een tropische bestemming. Maar helaas pindakaas – of ja, niet voor hem natuurlijk – schoot Cupido voor de dj al eerder raak. Hij vormde weer een setje met zijn jeugdliefde Jazzlynn.

Zo kan het dus ook

En zo hopten de producten van de ene dj naar de ander, want niemand minder dan Tony Junior zou weleens de Bachelor kunnen zijn. Dat laat een insider weten aan Shownieuws. Een woordvoerder verklaart aan RTL Boulevard: ‘Het klopt dat er een nieuw seizoen in ontwikkeling is waarin een Bachelor zijn hart openstelt voor de liefde. Het is nog niet duidelijk welke vrijgezelle man dat romantische avontuur aandurft.’

In ontwikkeling

En Tony zelf? Die zou het ‘geweldig’ vinden mocht hij de hoofdrol gaan spelen in deze realityshow. Maar: verder kan hij nog niks bevestigen. ‘Het is nog in ontwikkeling. Jullie zijn de eersten die het horen’, aldus Junior. Vrijgezel is hij in ieder geval wel: eind vorig jaar kwam er een eind aan de relatie van de dj en Maan. De twee waren 2,5 jaar samen en zijn nog steeds goede vrienden. Sterker nog, de zangeres schreef zelfs een liedje over de breuk. ‘Ik gun iedereen om op deze manier uit elkaar te gaan. Hier gaat dit liedje over.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Shownieuws, Boulevard | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!