Ruud de Wild na tweede operatie: ‘Iedere dag een beetje beter en sterker’

Ruud de Wild operatie

Ruud de Wild werd vorige week opnieuw geopereerd. De NPO Radio 2-dj moet weer onder het mes vanwege complicaties na een darmoperatie. Hoe het nu gaat met hem na deze tweede operatie, laat zijn vriendin Olcay weten op Instagram.

‘Iedere dag een beetje beter en sterker. Maakt mij heel blij’, zo geeft Gulsen een update vanuit het ziekenhuis. Olcay postte daarbij een foto waarop ze Ruud een dikke kus geeft.

Ruud de Wild operatie

De NPO Radio 2-dj, die eind maart bekendmaakte dat hij darmkanker heeft, werd dinsdag geopereerd vanwege complicaties na de eerste operatie. Woensdag liet Olcay weten dat hij voorlopig nog even in het ziekenhuis moet blijven.

Darmkanker

Bij De Wild werd een aantal maanden geleden darmkanker vastgesteld, zo vertelde hij eind maart. De 51-jarige NPO Radio 2-dj is er naar eigen zeggen vroeg bij en heeft al een eerste ingreep gehad. Vorige week moest hij een tweede keer geopereerd worden. De dj verwacht er de komende drie maanden uit te zijn en wordt in de tussentijd vervangen door Eddy Keur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: ANP | Beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!