Ruud de Wild laat weten hoe het gaat na ziekenhuisopname

Ruud de Wild ziekenhuis

Het was gisteren flink schrikken toen Ruud de Wild (51) met een ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Na de succesvolle darmoperatie waren er helaas complicaties opgetreden, zo meldde zijn vriendin Olcay Gulsen (40). De radio-dj laat weten hoe het nu met hem gaat.

Heel veel woorden maakt Ruud niet aan zijn huidige situatie vuil. De Wild plaatst slechts een lege batterij die hoognodig opgeladen moet worden. Hoogstwaarschijnlijk wil hij hiermee zeggen dat hij goed rust moet nemen de komende tijd.

Ruud de Wild

Verder plaatst de radio-dj ook geen tekst bij de post. Zijn vriendin Olcay laat in ieder geval een hoop hartjes achter om hem te steunen. Ook reageert Chantal Janzen: ‘Bluh…. Kussen voor jou van ons. Heel veel💋.’ Katja Schuurman laat nog achter: ‘Liefde! Liefde. Liefde. Liefde.’

Tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

Darmkanker

Maandagochtend meldde Gulsen dat haar vriend weer thuis was. De radio-dj moet naar verwachting drie maanden revalideren. Vorige week werd De Wild voor het eerst geopereerd. Naar eigen zeggen is hij er op tijd bij.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Beeld: Brunopress, Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!