Ruzie door thuiswerken? Zo voorkom je het

Ruzie thuiswerken

Afgelopen week is misschien wel de relatietest der relatietesten begonnen: 24/7 met je partner in een (kleine) ruimte zitten. Want nu woon je niet alleen samen, maar werk je ook nog eens beiden thuis. Hoe voorkom je nu een fikse ruzie door dat thuiswerken?

Lees ook:
Je bureau overzichtelijk houden tijdens het thuiswerken doe je zo

Sowieso geen idee hoe je thuiswerken vol gaat houden? Lees dan deze tips eens. Als je partner ook nog eens vanuit huis zijn werk moet uitvoeren, kan dat best zorgen voor heel wat irritaties. Daarom is het belangrijk om naar elkaar te blijven luisteren en begrip voor elkaar te hebben.

Ruzie thuiswerken

En vooral: blijf communiceren. Bespreek wat je ergert, zónder de ander aan te vallen. Overleg hoe jullie de komende tijd kunnen indelen. Je zult zien dat ruzie door thuiswerken zo al grotendeels voorkomen kan worden. Daarnaast is het verstandig om goede afspraken te maken. Ben jij een ochtendmens en wil je zo vroeg mogelijk beginnen, terwijl je partner juist beter in de avond werkt? Ook hier is open kaart spelen wijsheid. Probeer in jullie vrije tijd ook echt iets gezelligs te doen samen zoals een film kijken, terwijl overdag jullie elkaar misschien gewoon met rust laten.

Have fun

Ook is luchtigheid erg belangrijk in deze tijden. Maak elkaar aan het lachen en neem bepaalde irritaties ook niet te serieus. Met humor los je al veel op. Een grapje kan juíst zorgen voor heel even wat afleiding. Ga bijvoorbeeld eens thuis sporten en zie hoe je partner bijna het huis kort en klein slaat met een intensieve oefening. Leer je elkaar ook eens van een andere kant kennen.

Tussen de lakens

De hele dag op elkaars lip zitten, kan ervoor zorgen dat je juist de ander helemaal beu wordt. Daarom is de intimiteit behouden in de relatie ook erg belangrijk. En wie denkt dat de clitoris de enige weg is naar een verpletterend orgasme, heeft het mis. Er is zo veel meer te ontdekken als je een beetje outside the box denkt. Toe aan niet te veel poespas en wel een killer orgasme? Dit is relax-seks.

Bron: Libelle | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!