Leuk babynieuws: Sarah Chronis bevallen van zoontje

Sarah Chronis

Hoera! Beschuit met muisjes voor Sarah Chronis en Kay Greidanus, want ze zijn ouders geworden van hun eerste kindje. Dat nieuws maakte Sarah bekend via Instagram. Hier deelt ze dat Novi Iason Aeneas op 22 april is geboren. ‘Alle cliché’s zijn meer dan waar’, schrijft ze erbij.

Novi Iason Aeneas is vernoemd naar Sarah’s broer en neefje, die Griekse roots hebben. ‘We zijn totaal verliefd en lopen over van trots’, vertelt ze op social media. ‘Zoals onze buurvrouw zei: ‘Gefeliciteerd, jullie hebben de geheime poort naar het verborgen geluk gevonden’. Wij blijven nog even zweven op onze roze wolk.’

Superwezens

In haar Instagrampost zet ze alle vrouwen in het zonnetje: ‘Trouwens, wat zijn vrouwen super wezens. Ik heb mij tijdens de bevalling nog nooit zo verbonden gevoeld met alle vrouwen op deze wereld. Wat een oerkracht, en daar mogen we best trots op zijn.’

Acteurskoppel

Sarah Chronis (34) en Kay Greidanus (29) maakten in december bekend dat er een kleintje op komst was. Het acteurskoppel is inmiddels al acht jaar samen en kennen elkaar van de toneelschool. Sarah werd bekend van Zwaar Verliefd en Rozengeur & Wodka Lime. Kay speelde de hoofdrol in de Nederlandstalige versie van het toneelstuk War Horse. Het koppel is nu samen te zien in de serie Nieuwe Buren, waarin ze een stel spelen.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Instagram | Beeld: Esmée Franken
Viva's Avalon (29), woonde een jaar in Valencia om de Spaanse taal te leren, maar leerde hier vooral de Spaanse menukaart én de wijnen kennen. Inmiddels is ze weer terug in Amsterdam met hondje Sjaakie waarmee ze graag door het park of bos wandelt. Eenmaal thuis is ze vooral bezig met haar kamerplanten in leven houden of koken voor vrienden. Volg haar avonturen op IG: @avalon_b.