Wow! Dit is de knappe broer van Sarah van Soelen

sarah broer

Sarah van Soelen (25) en André Hazes (27) zijn hartstikke verliefd. De mooie blondine en de zanger gaan zelfs al samenwonen. De goede genen van Sarah zitten in de familie, haar broer blijkt ook een knappe verschijning te zijn. 

Hoewel we haar broer iets minder vaak in beeld zien op Instagram, betekent dat niet dat hun band daarom minder sterk is. Op Instagram gaat hij schuil onder de initialen G.R.R., wat voor Geoffrey blijkt te staan.

Eigenaar

Een blik op Facebook leert ons dat de beste man eigenaar is van restaurant De Beren Schieveste en daarmee zit het ondernemen in de familie. Ook de vader van Sarah is namelijk een bekend zakenman. Geoffrey studeerde dan ook commerciële economie en liep afstudeerstage bij het bedrijf van zijn pa: Elektro Cirkel B.V.

Lees ook:
Maak kennis met de zus van Sarah van Soelen, de knappe schoonzus van André Hazes

Veel liefde

Dat de relatie tussen broer en zus goed is, blijkt wel uit de liefdevolle woorden die de blondine voor hem heeft. “Mio fratello, per sempre ♥️”, liet ze eind vorig jaar nog weten. Ook voor zijn verjaardag besloot Sarah hem in het zonnetje te zetten. Destijds ging van Soelen nog met bruine lokken door het leven: een heel ander gezicht!

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!