Save the very many dates: lijst met Disney-films die de komende 8 jaar uitkomen uitgelekt

Wat Disney betreft is 2019 een goed jaar voor ons: niet alleen komt Frozen 2 eind dit jaar uit, ook de live action versies van Dombo, the Lion King en Aladdin zijn dit jaar te zien. Maar hoe zit het met de andere jaren die nog komen gaan? Oordeel zelf maar, want de lijst van de films die Disney de komende acht jaar gaat produceren, is uitgelekt.

Disney leaks

Heel fijn: het is een lange lijst, want hij loopt tot en met het jaar 2027. Dus pak die kalender en zet maar kruisjes, want er komt veel moois aan.

Zo zien we dat er een verfilming komt van Cruella, je weet wel, die grimmige vrouw uit 101 Dalmatiërs. Daarnaast zien we ook Mulan en Maleficent op de planning staan. Ook zijn er een aantal vakjes opengelaten voor welgeteld 9 nader te specificeren live-action films.

Ook fans van Star Wars en Avatar kunnen hun hart ophalen: in 2021, 2023, 2025 en 2027 komen de vervolgdelen van Avatar uit en in 2022, 2024 en 2026 zijn de jaren van de nieuwe Star Wars films.

En er is meer…

Andere titels waar we ons op verheugen: Jones, West Side Story en Bob’s Burgers. Één ding is zeker: we hebben een hoop films op naar uit te kijken.

Bron: Glamour, beeld: Disney
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.