Say what? Temptation Island VIPS gaat op tour

temptation tour

De Temptation-gekte houdt niet op, niet vanzelf. Terwijl wij wachtend op de vierde aflevering roddel na roddel tot ons nemen, komen de makers van de serie met een nieuw concept op de proppen. Maak je klaar voor een ware Temptation tour.

Omdat de kampvuurafleveringen van Temptation Island VIPS natuurlijk de allerleukste zijn – wij kunnen nu al niet wachten op de reactie van Rosanna wanneer ze de beelden van Niels en de rondkroelende Fabiola ziet – krijg je de kans om deze in gezelschap van mede-Temptation-verslaafden te kijken. Dat kan op vier locaties:

  • 21 juni in Den Haag
  • 5 juli in Utrecht
  • 26 juli in Nijmegen
  • 9 augustus in Amsterdam

Ieder evenement wordt gehost door ‘bekende vrienden van de show’. Ook de verleiders zijn er in real life bij. Met z’n allen wordt er na de aflevering live nagepraat. Daarnaast zijn er cocktails, kun je een (henna)tattoo laten zetten bij de tattoobar en mag je losgaan op een piñata.

Check alle informatie in het Facebook event.

Zie ook: Dít deden Yolanthe en Kaj tijdens de opnames van Temptation Island VIPS

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Meld je aan voor je nieuwsbrief.

https://www.magazine.nl/abonnement/viva

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.