Deze schoenen zouden dé oplossing zijn voor mensen met zweetvoeten

katy perry sandalen

Dat de zomer in zicht is, vinden we alleen maar leuk. Maar met het oplopen van de temperatuur, neemt helaas ook de geur die uit onze schoenen komt toe. Durf jij je om die reden niet aan open schoenen te wagen? No worries: deze sandaaltjes bieden uitkomst.

Dankzij de nieuwe schoenencollectie van Katy Perry hoef je je niet meer druk te maken om de onhandelbare zweetgeur die van je voeten afkomt. Deze sandalen zouden dankzij de geur die ze afgeven dé oplossing zijn tegen stinkvoeten.

Druivenvoeten

Het is helemaal aan jou naar welk fruitsoort je je voeten laat ruiken. De schoenen zijn er in de geuren aardbei, citroen, druif, watermeloen, limoen, kersen en perzik. En ze zien er minstens zo fruity uit.

Of de schoenen de zweetgeur echt volledig weten te verbloemen, is voor ons nog een vraag. Maar voor wie het wil proberen: de druiven- en limoenvariant scoor je nu voor € 59,95 bij Zalando.

As juicy as it gets. 💦🍇

Een bericht gedeeld door Katy Perry Collections (@katyperrycollections) op

We’d rather be poolside. 💦🍋🍉🍊👙 RG: @carrie_twins_shop

Een bericht gedeeld door Katy Perry Collections (@katyperrycollections) op

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.