Scoor hier de laatste kaarten voor ‘Chantals Pyjama Party’ (mét korting!)

chantals pyjama party

Hoe vaak heb je niet met je vriendinnen gefantaseerd over een ultieme pyjama party? Waar je daadwerkelijk in pyjama rondhupst, met karaoke – en de schelle vocalen van je besties in beide oren – en een lekkere borrel? Welnu, voor alle dagdromers: Chantal Janzen helpt een handje en organiseert Chantals Pyjama Party, waar jij en je vriendinnen helemaal los kunnen gaan.

Op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november geeft Chantal de allergrootste pyjama party van Nederland. Op een gigantisch bed midden in Ziggo Dome ontvangt ze hier samen met 15.000 mensen haar bekende slaapgasten, waaronder Lil’ Kleine, Glennis Grace, Maan, Victor Mids, Tony Junior, Wibi Soerjadi, Famke Louise en Tijl Beckand. Met een show bomvol amusement en muziek wordt dit een avond waarop je nooit wilt gaan slapen. Chantal Janzen zelf heeft er in ieder geval enorm veel zin in. Genoeg redenen om haar een aantal vragen te stellen.

 

 

Scoor de laatste kaarten!

De show voor 16 november is inmiddels uitverkocht, maar niet getreurd: VIVA heeft de allerlaatste tickets voor de uitverkochte pyjama party op deze dag. Die kun je hier bestellen en nog leuker: je krijgt er een paar limited edition sloffen bij. En oh, alleen deze week krijg je 10 euro herfstvoordeel en kosten de tickets je geen 39,95 maar slechts 29,95* euro! Dus hup, waar wacht je nog op? Roep je vriendinnen maar bij elkaar! Voor zaterdag 16 november heeft VIVA nog exclusief 2e ring tickets beschikbaar. Bestel ze hier.

* De getoonde ticketprijs is inclusief € 4,50 servicekosten. De limited edition sloffen zijn allemaal one size. De afbeelding van de sloffen kan afwijken van het product in werkelijkheid. Deze actie is exclusief bij ons verkrijgbaar. Op vertoon van jouw ticket kun je voorafgaand aan het evenement bij de merchandise balie in Ziggo Dome de limited edition sloffen ophalen.