Fan van You? Dan wil je de film Secret Obsession ook echt zien

Kun je niet wachten tot seizoen twee van You op Netflix staat? Wij ook niet. Gelukkig is daar al bijna de film Secret Obsession, waarin we Joe ook zo hadden zien spelen.

Oké, het is geen een-op-een kopie van Beck haar stalker, dat geven we toe. Maar bij deze thrillerfilm bekruipt je ook het gevoel dat er iets niet helemaal in de haak is…

Ziekenhuis

Waar gaat het over? Jennifer (gespeeld door Brenda Song) is net getrouwd, maar weet door een ongeluk niks meer van haar verleden. Na deze traumatische avond ontwaakt ze in het ziekenhuis met geheugenverlies, maar gelukkig is daar haar man Russel om haar liefdevol te verzorgen. Maar is haar echtgenoot wel wie hij zegt dat hij is? Alleen al de trailer bezorgt je rillingen, dus we kunnen niet wachten tot de film vanaf 18 juli op Netflix staat. Kijk en huiver.

banner

Bron: Fem-Fem, Netflix Nederland | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!