Dit is de reden dat seizoen 2 van ‘Bridgerton’ nog wel even op zich laat wachten

bridgerton

Hoewel er zomaar acht (!) vervolgen op Bridgerton kunnen komen, laat seizoen 2 waarschijnlijk nog wel even op zich wachten. Tenminste, als we als hoofdrolspeler Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton) moeten geloven dan.

In een recent interview met Deadline verklaart de Bridgerton-ster dat ze zich niet kan voorstellen om nu te filmen. En dat heeft alles met de pandemie te maken én het feit dat het zo’n intieme show is. Heeft Phoebe op zich een punt.

Seizoen 2 Bridgerton

En we hebben al geluk, want de opnames voor het eerste seizoen werden pas in februari vorig jaar afgesloten. ‘Daphne’ herinnert zich: ‘We zijn er net in geslaagd om het af te maken. Het was geweldig.’ Hoewel er natuurlijk wel wat mogelijk is in filmland, ziet Dynevor dat voor Bridgerton niet gebeuren. ‘Ik kan me niet voorstellen hoe het mogelijk zou zijn om onder deze omstandigheden te filmen. Er zijn zoveel extra’s en zoveel crewleden, en het is een heel intieme show.’ De enige oplossing is volgens haar dan ook wanneer iedereen het vaccin heeft gekregen.

Zes weken voorbereiding

En al die intieme scènes met de ‘Duke of Hastings’? Daar zat heel wat voorbereiding in. De twee ‘moesten zes weken choreografie en voorbereiding doorstaan ​​met een intimiteitscoördinator om comfortabel met elkaar te zijn toen de camera’s begonnen te draaien.’ Ze kan zich niet indenken dat ze een zelfde soort chemie had kunnen ontwikkelen met mondkapjes op. Toch is Bridgerton nog niet officieel verlengd voor een tweede seizoen, maar we kunnen ons niet voorstellen dat dat lang op zich laat wachten.

Vervolg Bridgerton

Phoebe vervolgt: ‘Ik heb echt geen idee wat ze gaan doen met het tweede seizoen, maar ik kan me voorstellen dat als ze de boeken volgen, het de reis van Anthony zou zijn.’ Maar is dat ook het einde van Daphne en Simon? Niet helemaal, denkt de actrice. ‘Ik weet zeker dat Daphne er uiteindelijk bij betrokken zal raken. Maar ja, ik vraag me af hoe het eruit ziet. Ik heb zin om erachter te komen.’ De schijnwerpers zijn dus voor haar oudere broer, maar dat vindt Dynevor helemaal niet erg. ‘Ik vind het geweldig dat haar verhaal heel mooi is afgerond’, verklaarde ze eerder aan Town & Country. ‘Nu heb ik het gevoel dat ze zich zal moeten bemoeien met Anthony’s liefdesleven, aangezien het nu zijn beurt is. Ik ben een hopeloze romanticus, dus ik ben helemaal voor het happily-ever-after einde.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Bustle | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!