Binge alarm: seizoen 4 van Élite staat al heel binnenkort op Netflix

Nu we ons niet zelf kunnen wanen onder de Spaanse zon, zijn we maar al te blij met het vierde seizoen van het verslavende Netflix-drama Élite dat binnenkort in première gaat.

Tease!

Op het YouTube kanaal van Netflix verscheen gister een korte teaser van de Spaanse serie. Hierin zien we de leerlingen van Las Encinas de boel weer flink opjutten. Hoewel er over het plot nog weinig informatie bekend is, zien we wel maar liefst vier nieuwe gezichten in de teaser rondlopen. 

Jasje Dasje

Dat de leerlingen van de Spaanse privéschool Las Encinas geen normaal leven hebben, was voor ons wel duidelijk na de eerste drie seizoenen op Netflix. Dat het nieuwe seizoen op 18 juni terugkomt bij de streamingsdienst, is dus veelbelovend nieuws.

Bekijk hier de teaser van Élite

Scoop

Terwijl we de dagen aftellen tot de zomer, is er nóg een nieuwtje waar je je ogen voor open moet houden. In februari verzekerde de serie ons namelijk van een vijfde seizoen van het Spaanse drama. Eén ding is zeker: de leerlingen van Las Encinas zijn nog niet klaar met ons en wij zeker niet met hen!

Bron: YouTube

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?