Bella Ciao: op deze datum keert seizoen 4 ‘La Casa de Papel’ terug op Netflix

acteurs la casa de papel

Seizoen 4 van La Casa de Papel mag wat ons betreft zo snel mogelijk komen. Want van deze serie willen we alleen maar meer, meer en nog eens meer. Toch moeten we nog even wachten voordat we weer kunnen genieten van onze favoriete bankovervallers.

Pas namelijk op 3 april zal seizoen 4 van La Casa de Papel op de streamingdienst te vinden zijn. Oké, het is niet nog járen, maar wel maanden en zo lang willen we eigenlijk niet meer zonder. Maar helaas, dat is toch echt de datum waarop de overvallers weer in actie komen.

Lees ook:
Beste nieuws van de dag: het einde van ‘La Casa de Papel’ is nog lang niet in zicht

Seizoen 4 La Casa de Papel

In de derde reeks was te zien hoe El Profesor (een rol van Álvaro Morte) zijn team weer bij elkaar riep om een nieuwe overval te plegen. Na de Spaanse Koninklijke Munt was dit keer de Nationale Bank van Spanje het doelwit. De afloop is nog niet duidelijk.

Berlin

Maar ho, ho, zien we daar nu wéér Berlin? In het derde seizoen kwam hij enkel in flashbacks terug – hoe zeer fans ook hoopten dat hij het toch overleefd had -, maar is dat nu opnieuw het geval? Of hebben de makers nog een kleine verrassing voor ons in petto, als in, een Berlin die wonder boven wonder tóch wist de ontsnappen en nu ergens geld zit te tellen op een onbewoond eiland? We hopen het.

Groot succes

De eerste twee delen waren wereldwijd een groot succes voor Netflix. De serie groeide daardoor uit tot de meest bekeken niet-Engelstalige serie voor de streamingdienst.
Banner

Bron: ANP, Newsmonkey | Beeld: Netflix
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!