Praise be: nieuwe seizoen ‘The Handmaid’s Tale’ komt nog dit jaar

seizoen 4 The Handmaid's Tale

Blessed Be The Fruit, want seizoen 4 van The Handmaid’s Tale laat niet lang meer op zich wachten. Gaan we eindelijk weten hoe het met June afloopt na het bloedstollende einde van vorig seizoen?

Lees ook:
Must see: originele ‘Handmaid’s Tale’-film nú te streamen in Nederland

Let op: spoilers!

We zagen dan ook dat June (Elisabeth Moss) haar leven riskeerde om kinderen via een vliegtuig te redden uit Gilead. Dát we dus een vervolg zouden krijgen op de populaire serie, was al lang geen geheim meer. Maar wanneer we weer konden bingewatchen, was nog even de vraag. Tot nu dan.

Seizoen 4 The Handmaid’s Tale

De opnames zullen namelijk in maart alweer beginnen, wat betekent dat we later dit jaar de show wel kunnen verwachten op een van de streamingdiensten. Executive producer Warren Littlefield verklaart tijdens de perstour van de Television Critics Association: ‘We beginnen met de hoofdfotografie op 2 maart, en we zijn weer te zien in de herfst.’ Praise be.

Canada

Het grootste gedeelte van de scenes zullen worden opgenomen in Toronto, Canada. Niet gek, aangezien een deel van de personages zich nu ook hier bevindt. Fans zijn dan ook benieuwd wat de verdeling gaat zijn dit seizoen, aangezien June nog steeds in Gilead is, terwijl Serena Joy (Yvonne Strahovski) werd opgepakt. Gelukkig weten we het in de herfst van dit jaar al. Weekendje blokken rond die tijd maar?
Banner

Bron: Tyla | Beeld: Netflix
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!