Seks op afstand (+ win een DVD)

Hij gaat een half jaar backpacken of jij moet tijdelijk voor je werk naar het buitenland. En daar gaat jullie sexleven. Maar geen nood: er zijn oplossingen die helpen om jullie hitsige kilometers te overbruggen.

In Viva 5 van deze week vind je tips om je seksleven in een lange afstandsrelatie op peil te houden. Allerlei manieren passeren de revue; van simultaan soloseksen via Skype tot het vastleggen van jullie laatste pot stomende seks op video.

Rode oortjes
Het artikel in Viva bezorgde me rode oortjes. Wist u dat er een Clone-a-Willy kit bestaat?! Pakketten waarmee je de penis van je vriend/ man/ grootgeschapen overbuurman die altijd naakt het gras maait kunt klonen en vereeuwigen. Kies een fraaie piemel naar keuze, zorg voor een aangename kamertemperatuur en breng hem in de mood. In de klei met die handel, en anderhalve minuut later kun je genieten van je homemade gipsen penisstandbeeld, penischocoladeafgietsel, peniskaars of gewoon een niet van het echte exemplaar te onderscheiden vibrator.

Wat een mogelijkheden
Of wat dacht je van een op afstand bestuurbare vibrator? Je bevestigt een hulpstuk aan je Wii controller en via internet kun je de controller van een ander bedienen en laten trillen. Dit biedt toch mogelijkheden! Buiten deze technische snufjes is er natuurlijk ook niks mis met good old telefoonseks.

Win de film ‘Going The Distance’ op Facebook
Als we het hebben over lange afstandsrelaties moet ik ook meteen denken aan de film ‘Going The Distance’. Ik zag deze film afgelopen herfst in de bioscoop en hierin komt ook heel wat inspiratie voor LAT-seks voorbij. Op 2 februari komt ‘Going The Distance’ uit op Blu-ray en DVD. Op Facebook mogen we vijf exemplaren weggeven!

CC foto: still uit filmpje