The drama: ‘Selling Sunset’-sterren Christine en Mary vechten ruzie uit op TikTok

Selling Sunset

De drama van Selling Sunset gaat ook buiten de afleveringen gewoon verder. Zelfs zonder geregisseerde settings en afgesproken scenarios weten de blondines alsnog het bloed onder elkaars nagels vandaan te halen. Christine en Mary hebben ruzie, en vechten dit en publique op sociale media uit.

Camera’s? Die heeft het tweetal niet nodig om alsnog de aandacht op zich te vestigen. Dat ze niet vies zijn van een tikkeltje overdrijven wisten we al, maar waar hun ruzie nu om gaat is wel zeer opmerkelijk.

Baby drama

Het zit namelijk zo: Christine Quinn is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Dat kan je niet ontgaan zijn, gezien haar Instagram vól staat van de berichten met babybuik. Vriendin Mary Fitzgerald is echter not amused, aangezien Christine in een recent interview zegt dat Mary niet blij voor haar is. Ze zou zelfs geen felicitatie hebben gestuurd nadat ze het babynieuws bekendmaakte, maar daar is volgens Mary niets van waar. (Volg je het nog?)

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ChristineQuinn (@thechristinequinn)

Ontkennen

‘Ik kwam er via de media achter dat Christine zwanger was’, vertelt de realityster nu aan Page Six. ‘Dus ik belde en liet haar een gesproken bericht achter waarin ik zei hoe blij ik voor haar ben. Ik feliciteerde haar en zei zelfs dat ik haar graag wilde helpen als ze hulp nodig had met iets’, verklaart Mary.

TikTok-aanval

In plaats van het achter gesloten deuren te bespreken, besloot Christine op TikTok te reageren – en niet op een classy manier. Ze deelt een video waarin ze de gek aansteekt met haar Selling Sunset-collega Mary. En geheel toepasselijk begeleidt het liedje ‘Loyal’ van Chris Brown haar video.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

@xtinequinn#fyp#lifestyle#trending#explore#viral#comedy#foryou#sellingsunset#friendshiptest♬ Loyal (West Coast Version) – Chris Brown

Pijnlijk

Mary Fitzgerald laat weten dat de video haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Al helemaal niet omdat ze dacht dat zij en Christine weer door één deur met elkaar konden. ‘Ik dacht dat het goed zat, maar dat is blijkbaar niet zo. Dat is wat het zo pijnlijk maakt’, aldus Mary.

Tsja. Wat kunnen we zeggen. Stiekem doet dit ons nóg sterker verlangen en uitkijken naar seizoen 4 en 5 van de serie. Oeps.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Stylecaster | Beeld: Netflix
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.