Battle of the brokerages: het vierde seizoen van Selling Sunset is bevestigd

selling sunset seizoen 4

Het was nog even spannend, maar nu kunnen we ons hart ophalen: Selling Sunset seizoen 4 is bevestigd. Dat hebben Jason en Brett Oppenheim laten weten in Good Morning Britain. 

Jason en Brett Oppenheim bevestigden het vierde seizoen van Selling Sunset

Niet alleen bevestigen de makelaarsbroers de komst van het vierde seizoen. Ook vertellen ze dat de opnames nóg niet begonnen zijn. Driemaal raden hoezo niet? Jup, het coronavirus gooit roet in het eten.

“We can expect we’ll be moving forward as soon as possible, but filming is very difficult now here in LA… everything has been delayed”, vertelt Brett tijdens het interview. Het filmen is helaas dus nog niet begonnen, maar de broers laten weten dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan het vervolg van de show.

Mega shake-up

Nog een saillant detail: Jason en Brett vertellen ook dat alle dames uit de originele cast terugkeren in het vierde seizoen. En dat is opvallend, want eerder vertelde Chrishell in een interview met Good Morning Britain dat er sprake is van ‘een split’ in The Oppenheim Group en dat sommige makelaars de cast hebben verlaten.

Battle of the brokerages

Die uitspraken volgden na het nieuws van Brett Oppenheim, die de makelaarsfirma heeft verlaten. Dat verklapte Christine onlangs in een interview met de Britse Glamour. Daarin vertelde ze dat Brett geen onderdeel meer is van The Oppenheim Group, omdat hij druk bezig is met het opzetten van zijn eigen makelaarskantoor. Op de vraag wie Brett zou volgen, gaf Christine aan dat ze dat niet weet, maar dat ‘een aantal meiden genoeg heeft van Mary’s voorkeurspositie’. Een ding staat vast: in Selling Sunset seizoen 4 gaan we een mega shake-up zien. Wie blijft bij Jason en wie gaat Brett achterna?

Dumbass bitches

Zowel Chrishell en Christine – toch wel aartsvijanden van elkaar in de serie – hameren op het feit dat niet iedereen binnen het bedrijf het even goed met elkaar kan vinden. Chrishell noemt haar collega’s een ‘disfunctionele familie’, Christine spreekt liever van ‘a couple of dumbass bitches’.

Ook interessant: eerder pleitte Christine al voor een eigen spin-off van de serie. Met, jawel, Christine in de hoofdrol.

Selling Sunset seizoen 4

Vermoedelijk was er een hoop gedoe achter de schermen en kon Selling Sunset seizoen 4 om die reden niet direct bevestigd worden. Een groot verschil met het vorige seizoen. Het derde seizoen van de serie werd vrijwel direct na de laatste aflevering van seizoen 2 bevestigd.

Hopelijk krijgen we nu antwoorden. Hoe verliep de bruiloft van Christine? Hoe zit het met Chrishell’s scheiding? Gaat Brett echt de concurrentie aan met zijn broer?

selling sunset seizoen 4
De cast van het derde seizoen van Selling Sunset.

LEES OOK:

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.