‘Selling Sunset’-ster Christine Quinn is bevallen van een zoon

Christine Quinn bevallen

Christine Quinn, de nogal indrukwekkende makelaar uit ‘Selling Sunset’, is afgelopen zaterdag bevallen van een zoon. Dat laat ze zelf weten aan People. 

Christine en haar man Christian hielden de naam lekker dicht bij huis: ze noemen het jongetje Christian. ‘Baby C. is nog mooier dan ik had verwacht. Negen maanden duren lang als je niet kunt wachten om iemand in je leven te verwelkomen’, aldus Christine.

Innerlijke mamabeer

De makelaar laat ook weten dat haar ‘innerlijke mamabeer’ meteen naar boven kwam drijven. ‘Het is nu mijn taak om hem te beschermen, van hem te houden en hem groot te brengen.’

Vierde – en vijfde seizoen

Christine en Christian trouwden in september 2019 voor de camera’s van ‘Selling Sunset’ in een ceremonie waarin kosten noch moeite werden gespaard. Dat feest ging niet gepaard zonder de nodige drama. Zij en haar collega’s van het makelaarskantoor liggen om de haverklap met elkaar overhoop, delen vileine sneren uit en maken elkaar graag het onderwerp van roddel en achterklap.

Of het moederschap Christine nu softer maakt… we hopen stiekem van niet, want haar diva-esque karakter levert behoorlijk vermakelijke tv op. Goed nieuws voor de fans: het vierde en vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ is in de maak.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Nu.nl | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.