Deze Sex Education-actrice gaan we terugzien in Bridgerton

Sex Education Bridgerton

Wanneer twee van onze favoriete series samenkomen, springen we nog net niet een gat in de lucht. Maak je op voor Sex Education meets Bridgerton, want een van de actrices uit de eerste serie zal haar opwachting maken in het Regency-tijdperk.

We hebben het over Simone Ashley, die mean girl Olivia vertolkte in Sex Education, heeft de vrouwelijke hoofdrol voor seizoen 2 van Bridgerton in de wacht weten te slepen.

Sex Education Bridgerton

Hoewel Anthony Bridgerton natuurlijk zijn hart heeft verloren aan Sienna, beantwoordt zij zijn liefde niet. Simone zal daarom in de huid kruipen van Kate en een huwelijkskandidaat worden voor de oudste zoon uit de familie. ‘Kate is net aangekomen in Londen en is een slimme, eigenzinnige jonge vrouw die zich voor gek laat zetten – Anthony Bridgerton inbegrepen’, is nog te lezen op Twitter.

Diverse cast

Met de keuze voor Simone zet Bridgerton het streven naar een diverse cast voort. In de boeken is haar personage Kate Sheffield wit, maar in de serie krijgt de Londense de naam Kate Sharma, een verwijzing naar de Indiase achtergrond van de actrice.

Best bekeken nieuwe serie

Netflix claimt dat Bridgerton dit najaar de best bekeken nieuwe serie ooit was op de streamingservice. Het platform is niet aangesloten bij officiële kijkcijferdiensten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP, USA Today | Beeld: Getty Images
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!