Happy New Otis: op deze datum verschijnt seizoen 2 van ‘Sex Education’ op Netflix

Sex Education seizoen 3

We hebben er even op moeten wachten, maar Sex Education is terugNetflix heeft zojuist aangekondigd wanneer seizoen 2 van de populaire serie te zien is en daardoor ga je meteen knallend het nieuwe jaar in.

Want wel op 17 januari 2020 kunnen we weer genieten van Otis, Maeve, Eric en alle andere personages. Nog even wachten dus, maar dan krijg je ook wat. De streamingdienst licht namelijk ook al een tipje van de sluier op van wat we in het vervolg kunnen verwachten.

Lees ook:
Kom maar door: opnames begonnen van tweede seizoen ‘Sex Education’

Sex Education seizoen 2

In het tweede seizoen zal Otis namelijk zijn eigen seksuele driften moeten leren beheersen om zijn relatie met Olga te doen slagen. Maar Maeve dan? Geen zorgen, ook deze band zal terugkomen in het vervolg van de serie. De spanning tussen hen loopt namelijk steeds hoger op.

Chlamydia

Dan is er óók nog eens een uitbraak van chlamydia op hun middelbare school en je kunt je voorstellen: saai wordt dit deel in ieder geval niet. Tel daar een aantal nieuwe leerlingen bij op die de verhoudingen weer op scherp stellen en acht afleveringen gaan er sowieso in één weekend doorheen. 17 januari dus: Sex Education seizoen 2. Blok die datum maar alvast in je agenda.

Bron: Boulevard | Beeld: Netflix
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!