Schattig: Shelly Sterk deelt kiekjes van ochtendritueel met zoon

Shelly Sterk

Shelly Sterk (28) is sinds augustus moeder van zoontje Jake. En wat is er dan lekkerder dan samen met je kleine mannetje ontwaken? De presentatrice deelt dan ook vol trots haar nieuwe ochtendritueel.

Te zien is hoe Jake lekker dicht tegen zijn moeder aankruipt. Shelly schrijft dan ook: ‘Ons ritueeltje. Nog even lekker samen doorslapen in het grote bed! #verlof #hetliefsteooit #nogffvangenieten.’

Bevalling

In augustus beviel Shelly Sterk van de kleine Jake Ebing Sterk. ‘Compleet overweldigd door alles en wat zijn we verliefd! Zelfs na een terrorbevalling van 25 uur… het was het allemaal waard,’ liet de blondine destijds weten. ‘Hij doet het super. Dat je zo snel, zo stapelgek op zo’n klein mannetje kan zijn. Ik weet niet wat ik meemaak allemaal!’

Lees ook:
Shelly Sterk nog steeds ‘in shock’ door babyshower

Babyshaming

Een aantal weken later werd de kersverse moeder geschokt door haatreacties voor de pasgeboren Jake. Toen Shelly in september vol trots een kiekje van haar zoon online zette, werd ze overspoeld met negatieve woorden. De kleine spruit werd ‘eng’ en een ‘alien’ genoemd. De presentatrice schrok (terecht) enorm van de ‘babyshaming’ en deelde haar verslagenheid in haar Stories op Instagram.

Lees ook:
Schrik zat er flink in: Shelly Sterk voelde baby niet meer

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

 

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!