Vormt Temptation’s Shirley een setje met déze verleider?

Shirley temptation island

Oh Temptation, Temptation. De kandidaten zouden onder een wurgcontract staan, maar ondertussen lekt de ene na de andere informatie. De nieuwste gossip? Shirley zou een setje vormen met een bepaalde verleider.

We hebben het over niemand minder dan Daan. Tenminste, dat dénken mensen. De verleider plaatste namelijk een foto waarop hij het gezellig heeft met de blondine. Nu is er tot zover nog niks aan de hand, ze kunnen ook gewoon vrienden zijn. Maar de reacties onder de foto lijken iets anders te verraden…

‘Veel geluk samen’

Want hoewel de twee zelf hun lippen stijf op elkaar houden, lijkt verleider Karim van vorig jaar zijn mond voorbij te praten. ‘Veel geluk samen’, reageert hij onder het kiekje. En nog opvallender: de opmerkingen met daarin #couplegoals worden door zowel Shirley als Daan geliked. Maar goed, we weten inmiddels hoe het werkt. Deze hele actie kan ook in het leven zijn geroepen om nóg meer mensen te laten kijken naar het nieuwe seizoen. Missie geslaagd in dat geval.

banner viva

Bron: Cosmpolitan | Beeld: RTL, Instagram @Shirleycvc
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.