Shocker: zo ziet sweet little Sophie uit The Holiday (morgen op tv!) er nu uit

Na morgen is het kerstrepertoire weer een stuk completer, want yasss, dan wordt een van de meest romantische kerstklassiekers op televisie uitgezonden. We hebben het natuurlijk over The Holiday. 

The Holiday

Eigenlijk heeft The Holiday geen verdere introductie nodig. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black mogen alweer 12 jaar genieten van de succesrollen die ze hebben neergezet. Maar er waren ook twee kleine glansrollen voor twee heel schattige meisjes weggelegd: Olivia en Sophie, gespeeld door Miffy Englefield en Emma Pritchard, die de dochters van Jude Law speelden.

Sophie

En over een van de twee willen we het graag even hebben. Want nu The Holiday morgen op televisie komt – en wij natuurlijk gaan kijken – doken we het wereldwijde web op, op zoek naar wat leuke feitjes. De leuke (en minder leuke feitjes: het idyllische huisje van Iris bestaat helemaal niet, maar was slechts voor de opnames gebouwd) feitjes vonden we genoeg, maar deze sprong er toch wel uit: Miffy Englefield, die Sophie speelde, ziet er beslist niet schattig meer uit.

Het kleine, schattige meisje heeft zich ontpopt tot een punkmeisje, vol tattoeages en piercings (waar overigens niets mis mee is). Kijk mee!

 

View this post on Instagram

 

Sideways bandit 💰

A post shared by Miff (@miffyenglefield) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.