Het perfecte cadeau voor Valentijn (met gratis jewellery box)

Je zou kunnen zeggen dat Rosanne (27) licht Pandora-verslaafd is. Als nieuwste aanwinst mocht ze alvast een ring uitzoeken voor Valentijnsdag. Verder bestaat haar collectie uit twaalf charms en drie armbanden.DERING

“Dit is niet het eerste jaar dat ik voor Valentijn een Pandora-sieraad kreeg. Ik kon haast niet kiezen uit de enorme collectie colliers, oorsieraden, armbanden en ringen en voelde me een kind in de snoepwinkel. Uiteindelijk ben ik als een blok gevallen voor een prachtige ring, met een grote blauwe kristalsteen in het midden. Als ik ernaar kijk, denk ik aan Luuk. Aan hoe blij ik ben met hem én met de ring.”

Origineel aandenken

“Vorig jaar, tijdens onze eerste vakantie samen naar New York, heb ik met Valentijn ook al een Pandora-sieraad van Luuk gekregen. Daar waren we voor het eerst vijf dagen 24/7 bij elkaar. In de plaatselijke Pandora-winkel kocht hij een armband met een bedel van het NYC-appeltje, zodat ik altijd herinnerd zou worden aan de Big Apple en aan onze geweldige tijd daar. Hij past perfect bij de Pandora-sieraden die ik al had.”

Verzameldrift

“Ik zou nog veel meer sieraden willen, want ik vind het leuk om steeds een nieuwe look te mixen en matchen bij mijn outfit. Als ik op vakantie ga, check ik of er een Pandora-winkel in de buurt is, want er staat nog veel meer op mijn verlanglijst: oorbellen, een ketting en ik heb nog een ring gezien die ik maar niet uit mijn hoofd krijg. Er is genoeg om mijn verzameling nog verder uit te breiden. Luuk is gewaarschuwd!”

Krijg een jewellery box cadeau

Ook Pandora-fan? Tot en met 14 februari krijg je bij besteding van minimaal €99 bij Pandora een luxe jewellery box cadeau. Bekijk de collectie en bestel je favoriete sieraden op pandora.net. Of doe hieronder alvast inspiratie op: