Shoptips: wat te kopen voor vaderdag?!

Elk jaar is het weer hetzelfde liedje…. Wat moet je – in vredesnaam – kopen voor Vaderdag? Voor moeders vind ik het altijd zo veel makkelijker, vrouwen hebben altijd wel iets dat ze graag willen!

Om je dit jaar de moeite met Vaderdag te besparen geeft Shopgids je de beste shoptips!

“Zondag 21 juni is het vaderdag. Een cadeautje shoppen voor een man is niet altijd even gemakkelijk, maar Shopgids helpt je op weg! We geven je 2 weken lang iedere dag een winkeltip zodat je met een leuk, origineel cadeau voor je paps voor de dag komt.

Tot en met 19 juni vind je op Shopgids iedere dag een winkeltip. Kijk snel op Shopgids voor een overzicht van de winkeltips die geweest zijn.

Wil je er een middag of dag voor uittrekken om wat voor je vader te kopen? Met deze winkelroutes kom je langs de leukste ‘mannenwinkels’.

* Amsterdamse route voor echte mannen: steek je paps in zijn zondagse jasje en neem hem mee op pad met deze route voor stoere-kerels!

* Met deze route in Zutphen vind je een uniek cadeautje voor je vader! Dit jaar geen sportsokken en aftershave maar een origineel cadeau wat met open armen wordt ontvangen!

* Ook in Utrecht kun je heerlijk shoppen. Met deze cadeau-route vind je het ultieme vaderdag-cadeau!”

Tenslotte is mijn laatste tip: doe nog héél snel mee aan onze supergave Vaderdag actie. Je kan namelijk een Nintendo DSi met het spel Professor Layton winnen.

Voor mijn vader heb ik al iets – nee ik ga niks zeggen want hij leest dit waarschijnlijk ook ;) Maar ik ben wel erg benieuwd naar jullie cadeaus en tips!

Naar Shopgids.nl