Simon en Annemarie Keizer verwachten tweede kindje: ‘Gelukkig en dankbaar’

Annemarie en Simon

De ooievaar is langs geweest bij de familie Keizer! De Volendamse Simon en zijn vrouw Annemarie verwachten hun tweede kind. Dat laat Annemarie vanochtend weten via een Instagrampost.  

De zwangerschap wordt bekend gemaakt met een te lief kiekje. Op de foto is te zien dat Simon en Annemarie elkaar kussen. Dochter Kiki kijkt naar haar papa en mama en houdt achter haar rug – dus naar de camera – een echofoto vast. ‘Onbeschrijfelijk gelukkig en dankbaar. #babykeizer’, schrijft Annemarie bij de post.

Tekst gaat verder onder post. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Felicitaties op babynieuws familie Keizer

De felicitaties stromen binnen. Chantal Janzen reageert: ‘Ooh wat een prachtig nieuws!! Gefeliciteerd lieve allemaal!!’ en Kim Kötter schrijft: Woooohoooeeeee wat een geweldig nieuws!!’ en ook Kirsten Schilder, de vrouw van Nick, laat een reactie achter: ‘Jaaaaaaa gefeliciteerd!’.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress
Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster