Moet je zien: ‘Sky Rojo’, de nieuwe serie van de makers van ‘La Casa de Papel’

Sky Rojo

Vanaf 19 maart is de serie Sky Rojo op Netflix te zien. Deze serie móét je kijken. Waarom? Hij is van de makers van La Casa de Papel, dat is eigenlijk al reden genoeg. Nog meer redenen nodig? Stripclubs, drugs, actie én badass vrouwen in de hoofdrol: deze wilde serie wil je echt niet missen.

Sky Rojo

Ben jij ook fan van Spaanstalige series, omdat dat zwoele Spaans nou eenmaal zo heerlijk klinkt? Zet Sky Rojo dan maar gauw bovenaan je kijklijstje. Voor seizoen 5 van La Casa de Papel moeten we nog even geduld hebben, maar gelukkig hebben de makers niet stilgezeten. Alex Pina, de maker van La Casa de Papel, sloeg de handen in één met Esther Martínez Lobato, de maker van Vis a Vis en daar kwam het pareltje Sky Rojo uit. Over een paar weken zien we Sky Rojo al op onze favo streamingdienst Netflix.

Het verhaal

De serie gaat over drie prostituees, Coral, Wendy en Gina. Zij moeten vluchten voor hun pooier Romeo en zijn handlangers Moisés en Christian. De badass vrouwen zijn uit handen gekomen, maar moeten wel maken dat ze wegkomen. Die vlucht zit vol gevaar, wat zorgt voor de nodige actie. Iedere seconde telt. Hoewel hun leven in gevaar is, wordt de band tussen de drie vrouwen steeds sterker.

De cast

De hoofdrollen zijn weggelegd voor de Argentijnse actrice Lali Espósito, Cubaanse actrice Yany Prado en de Spaanse Verónica Sánchez. Ook speelt de Spaanse acteur Miguel Angel Silvestre een rol. Die laatste kun je kennen van Sense8 en Narcos. De regie ligt in handen van Eduardo Chapero-Jackson.

Seizoen 2 komt er ook

Seizoen 1 is vanaf 19 maart te zien, maar daar blijft het niet bij. Netflix heeft seizoen 2 namelijk al bij de makers besteld. Dat belooft wat! Voor nu kun je alvast de bloedstollende trailer checken:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Netflix