Met deze kattenslippers kom jij de zomer wel door

Slippers kat

Slippers saai? Think twice. Voor de echte kattenliefhebbers bestaan namelijk deze prachtige pareltjes waarmee je zelfs kopjes kunt geven.

Of ja, soort van dan. Want waarom je liefde voor deze beestjes alleen binnenshuis houden, als je ook gewoon ermee over straat kan? Deze slippers zijn dan ook echt alles wat je nodig hebt deze zomer.

Are you kitten me?

Nee, we houden je niet voor de gek: dit schoeisels is echt in de vorm van een kat. Met wel negen verschillende modellen is er dan ook voor ieder wat wils. Van streepjes tot gewoon effen zwart, jouw poezelige voetjes stelen de show als de temperaturen buiten oplopen. Waar je dit kekke modelletje scoort? Op deze Japanse webshop.

Duur grapje

Goedkoop is het niet, want voor een paar leg je al snel 30 euro neer. En oh ja, de website is wel volledig in het Japans, maar met Google Translate kom je al een heel eind toch? Het kost wat moeite, maar dan heb je ook echt wel dé slippers die iedereen hebben wil. Kopen, kopen, kopen.

banner

Bron: Flair.be | Beeld: Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!