Smullen maar: de serie ‘Undercover Girlfriends’ is een soort Temptation Island 2.0

Undercover Girlfriends

Nog maar een paar nachtjes slapen en we kunnen weer genieten van een driedubbele (!) aflevering van Temptation Island. Mocht je toch écht niet zo lang kunnen wachten, dan hebben we een goed alternatief voor je: Undercover Girlfriends.

En ja, dat is net zo slecht als het klinkt. In deze serie hebben de mannelijke kandidaten een heerlijke, ontspannen vakantie. Of tenminste, dat denken ze. Want wat zij niet weten is dat hun undercover girlfriends ze elk moment van de dag in de gaten kunnen houden. Oeh la la, als dat geen recept voor (heel veel) drama is.

Realityshow

Om het extra leuk te maken, denken de mannen dat ze gefilmd worden voor een realityshow en hebben ze dus écht niks in de gaten. Ondertussen zitten hun vriendinnen in een villa een eindje verderop en mogen de dames ook nog eens beslissen welke activiteiten hun lovers uit moeten voeren. Het grootste doel (ja, dat is er): uitzoeken of hun vriendje ook echt the one is. En waar kun je dat nu beter doen dan in een realityshow? Of course!

Videoland

De serie staat al gewoon op Videoland, dus mocht je nog twijfelen over dat abonnement: sla nu je slag! Het seizoen bestaat uit vijf afleveringen van elk 40 minuten, dus je kunt ze lekker snel wegkijken. Wij weten in ieder geval wat we gaan doen vanavond.

Bron: Beautify | Beeld: Still uit trailer
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!