Deze Snapchat-accounts wíl je volgen

Snapchat: daar waar het tegenwoordig gebeurt. Niets leuker om je dag op te fleuren met celebs die hun reilen en zeilen op deze fantastische app met je delen.

1. Alle Kardashians (kourtneykardash) (kimkardashian) (kylizzlemynizzle) (kendalljenner)
Waarom? Because they love themselves. En omdat je dacht dat je na ‘Keeping up with the Kardashians’ alles van ze had gezien, maar er eigenlijk nog veel meer te zien valt.


2.
Chrissy Teigen (chrissyteigen)
Deelt: haar stretch marks, maar ook kookvideo’s, vette faceswaps en de geweldige relatie met haar moeder. En natuurlijk kiekjes van husband Legend en dochter Luna. Allemaal met die fijn, droge humor die we van haar gewend zijn.


3. Michelle Obama (michelleobama)

A. Omdat we haar gaan missen. B. Omdat ze entertaining is. Ja, Michelle dabbed ook gewoon en hangt met beroemde vrienden als James Corden.


4. DJ Khaled
 (djkhaled305)
Volg DJ Khaled, want alles in zijn leven draait om succes. Wat showt hij dan op Snapchat? Nou, zijn keys to succes: een zeepje van Dove, goede badslippers of een fancy maaltijd.

5. Ellen DeGeneres (ellen) 
Leent haar telefoon uit aan haar beroemde gasten die grappige berichtjes delen. Ook haar crew deelt grappige behind the scenes op de set van ‘The Ellen Show’.

 

6. Ed Sheeran (teddysdaytoday)
Brengt z’n nieuwe muziek onder de aandacht, maar maakt ook veel selfies met grappige quotes, deelt zijn maaltijden en neemt ons mee bij opvallende gebeurtenissen.


7. Chelsea Handler (chelseahandler)

Sarcasm is the word. Chelsea legt haar herkenbare nonchalante zelve graag vast, maar ook haar te schattige (en inmiddels bekende) pups Chunk and Tammy.


8. John Mayer (@johnmayer)

Altijd entertaining. Hij vertelt welke website je moet bezoeken, is uiterst creatief in het gebruik van emoji’s en hij is natuurlijk bijzonder knap.